Viteza este pentru circuit, nu pentru șosea

Articol preluat de pe Stirile Pro TV (http://bit.ly/2ZZadRp)

Viteza i-a adus sfârşitul unui bărbat de 33 de ani, un împătimit al curselor de maşini. Ieşise pe şoseaua de centură a capitalei să testeze un autoturism recent tunat, de 700 de cai putere.

Deşi era un şofer experimentat, la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a lovit un autoturism parcat pe marginea şoselei. N -a avut nicio şansă, mai ales că în momentul imapctului nu purta cerntura de siguranţă.

Bărbatul de 33 de ani, era pasionat de viteză şi deţinea şi o firmă de tuning. Conducea cu drag, spun apropiaţii, şi participa şi la competiţii de drifturi, fiind cunoscut în această branşa. Aseară ieşise cu o maşină de 700 de cai putere ca să o testeze.

A fost însă ultima lui cursă. A derapat şi a lovit o maşină parcată

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: “Pe şoseaua de centură a Capitalei a avut loc un accident rutier. Un auto care se deplasă din direcţia Tunari, către Otopeni ar fi pierdut controlul la direcţia de mers şi a lovit un alt autoturism staţionat. Maşina aflată în mers a fost proiectată în afara părţii carosabile. Din păcate, şoferul a decedat. Era singur în respectivul autoturism. Din primele noastre informaţii acesta ar fi circulat cu o viteză destul de mare”

În maşină parcată se afla un bărbat care a scăpat cu viaţa. Autoturismul era tunat şi omologat pentru competiţii de viteză. Prietenii veniţi la locul tragediei spun ca centură de siguranţă i-ar fi putut salva viaţa.

Câţiva martori spun că victima ar fi condus cu peste 200 km pe oră. Din autoturismul de aproape 700 de cai putere a rămas un morman de fiare. Prietenii şi apropiaţii sunt şocaţi de cele întâmplate, iar sute de mesaje de condoleanţe au fost postate pe reţelele de socializare.